lørdag den 29. september 2012

Rigtig nem dessert

I torsdags havde vi besøg af min svigerfar og hans kone, så derfor skulle vi jo have lidt godt at spise.
Til hovedret fik vi en lækker Karry ret med alt slags grønt vi lige havde, der kunne komme i.
Men til dessert prøvede jeg at lave noget nyt, nemlig æble crumble og det er ikke sidste gang jeg prøver det.

Opskrift:

8 æbler
100 g. smør
120 g. mel (halvdelen af melet kan udskiftes med havregryn, hvis man vil lave den lidt anderledes)
100 g. sukker
50 g. revet marcipan   
2 tsk. kanel

Smør, mel, kanel og sukker kommes i en skål. Du blander det hele godt sammen, til det smuldrer.
Så skærer du æblerne i grove tern, disse kommes i et smurt fad. Så hælder du smuldret og marcipanen ovenpå.

Det skal have ca. 15-20 min i en 200 grader varm ovn, eller bare til det er rigtig flot gyldent.
Jeg serverede flødeskum med vanilje i til min, men er du mere til creme fraiche så er det altså også lækkert.

Jeg vil anbefale du serverer den når den næsten er blevet helt kold, da du meget bedre kan smage æblerne så.

Denne ret er så nem at lave så derfor er det en fantastisk dessert ret for alle små børns familier for den tager ikke mere end 10 min og lave og så er der masser af tid til børnene og gæsterne :)




Her er et billed af det færdige resultat :)



Kan i have en fantastisk dag derude :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar